Hvad med en udflugtsdag på kryds og tværs af Bornholm – en rigtigt ”landetur”. Gårdbutikker og Kunsthåndværkere er der mange af og af høj kvalitet.
Her er oplevelserne der venter dig på Soldalen!

Æblespecialiteter fra Mostballaden
I vores Gårdbutik på Soldalen er der altid en smagsprøve klar. Æblemosten fra Mostballaden er en ren Bornholmsk vare. Vi holder gerne æblesorterne adskilt og dermed kan du smage og købe 10-15 forskellige slags most samt vores æblesnaps. Kom forbi, hør bornholmsk æblehistorie og smag de forskellige moste.

Udover vores lækre moste, lavet udelukkende af friske, solmodne, bornholmske æbler og bær, findes der æblesnaps og lokale håndlavede produkter som f.eks. Wilgart’s unikke kasketter, og Mold’s kulinariske smagsoplevelser på glas.

Lokale varer – Made on Soldalen

  • Mostballaden
  • Wilgart – Nordens eneste kasketmager
  • Honning
  • Mold

Soldalen

Soldalen huser – i 15 små landsby agtige træbygninger – ferielejligheder, et mosteri, kasketværksted, produktionskøkken, en naturbørnehave, festsal og meget mere..
I er velkommen til at gå en tur på stedet og nyde jeres madpakker i fortryllende picnicområder med komfortable bord-og bænkesæt i vores 10 hektar vilde skov.

Efter aftale kan Wilgarts kasketværksted og mostmaskineriet fremvises.

Onsdagscirkus:

Hver onsdag til fredag kl.15 i sommerferien vil Soldalen åbne sin smukke have og byde alle teater- og cirkusglade mennesker velkommen til en hyggelig eftermiddag i scenekunstens navn.
I år har vi Aslak Gärtner, som viser sin solo-forestilling ‘’ShoeFood’’. Mere info på www.cirkusisoldalen.com

Gårdbutikken byder på kaffe og kage!

 

Åbningstider Gårdbutik

Sommerferie Ons – Søn fra kl. 10 – 17

Udenfor åbningstid: Ring og hør om vi er hjemme – så har turen ikke været forgæves. Tel: +45 71627460

Gæster er altid velkommen. Grupper og Busselvskaber bedes aftale besøget på forhånd.